Nis

50. Yıl Şehit Uhud Kadir Işık Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu, TÜBİTAK 4006-A projeleri 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde okulumuz spor salonunda sergilenecektir. Bilim Fuarımıza katılımlarınız bizleri onurlandırır.

Nis

50. Yıl Şehit Uhud Kadir Işık Anadolu Lisesi öğrencilerinin 2022 2023 eğitim öğretim yılı çalışmalarından oluşan resim sergisi 2-8 Mayıs  2024 tarihleri arasında Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneğinde açılacaktır.

Mrt

Okumuzun Felsefe öğrenmeni değerli arkadaşımız Turan Gökçe uzun süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan ayrılmıştır. Kendisine rahmet, Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

50. Yıl Ş.U.K.I Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Kültürel Gezisi

"Müzede İngilizce Öğrenmek ve Tarihi Mirası Keşfetmek"

Mrt

Türk milletinin en önemli mücadelesi olan Çanakkale Savaşı'nda, Türk ve dünya tarihinin akışını değiştirmiş.

Mrt

Pi sayısının yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yılın 3’üncü ayın 14’üncü günü 1988 yılından beri “DÜNYA π GÜNÜ” olarak kutlanmaktadır. Bu maksatla Okulumuz Matematik Zümresi tarafından 14.03.2024 günü çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Bu etkinliklerde düzenlenen yarışmada 9. Sınıflardan Ozan Çetindağ birinciliği, Zeki Karaçay Karaçay ikinciliği, Şevin Özkan üçünlüğü kazanmıştır.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisinin düzenleyeceği Kariyer Günleri etkinliğinde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bu kapsamda Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Görevlisi ECZ. Ayşe Özgünseven ÇAĞ konuğumuz olarak ağırlayacağız.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM'de milli marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı, aziz milletimizin diriliş destanıdır. Kurtuluş Savaşı yıllarında maddi ve manevi zorluklarla mücadele eden ecdadımızın ortak duygusunun, inancının sembolüdür.

Ara

Anadolu'nun bozkır bir kasabasından modern bir başkent yaratan, Cumhuriyet'imizin kurucusu G. M. Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yılı Ankara'ya Ankara'lılara kutlu olsun...

Deprem Tatbikatı

Ara

Erken okul terki riski altındaki öğrencilere etki eden tüm risk faktörlerini ortadan kaldırmak  öğrenci - okul - aile odaklı yürütülen çalışmalar var olan risklerin azaltılmasına ya da mevcut risklerden öğrencilerin daha az etkilenmesine katkı sağlamak amacıyla öğretmenlerimiz ev ziyaretlerinde bulunmaktadırlar.

TIBBİ CİHAZLARIN BİYOLOJİK DEĞERLENDİRİLMESİ

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'in 6. maddesi 1. fıkrasında "Bakanlıkça belirlenen sınıf düzeyi ve derslerden ortak yazılı sınav yapılabilir." hükmü yer almaktadır.

Ara

Çağdaş Sanatlar Merkezi, Krişna Sanat Merkezi ve Ziraat Bankası Sanat Galerisi gezisinden

Ara

Okulumuz 50. Yıl Şehit Uhud Kadir Işık Anadolu Lisesinde  öğrenclerimizin  katılımıyla 3 Aralık "Dünya Engelliler Günü" Farkındalık Semineri gerçekleştirildi.