Bilim Söyleşileri

TIBBİ CİHAZLARIN BİYOLOJİK DEĞERLENDİRİLMESİ

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), bilimin ve teknolojinin heyecan verici dünyasını öğrencilerle paylaşmak amacıyla ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle ülkemizin önde gelen bilim insanlarını buluşturmaktadır. TÜBİTAK, Bilim Söyleşileri ile toplum ile bilim dünyası arasındaki iletişimi kuvvetlendirerek bilime yolculuğu teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda 23 Kasım 2023 tarihinde okulumuz  50. Yıl Şehit Uhud Kadir Işık Anadolu Lisesi'nde Hacettepe Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü, Farmakoloji Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Emine Pelin Kelicen Uğur tarafından ''TIBBİ CİHAZLARIN BİYOLOJİK DEĞERLENDİRİLMESİ” konulu Bilim Söyleşimizi gerçekleştirdik.  Bilim Söyleşimize TÜBİTAK Etkinlikler Müdürü Müjdat Engin Bey, okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.

08-12-202308-12-2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 14.12.2023 12:19 - Görüntülenme: 220